В Україні посилять покарання для водіїв, які їздять на "лисій гумі" і "лихачать" на дорогах: Глава МВС анонсував нові законопроекти

На тлі страшної ДТП, яка сталася 7 грудня вранці на Чернігівщині, внаслідок якої загинули 13 людей та постраждали шестеро, глава Міністерства внутрішніх справ Денис Монастирський анонсував посилення покарання для тих, хто порушує правила дорожнього руху

Журналіст стрічки новин
В Україні посилять покарання для водіїв,…
На фото: Денис Монастирський. Джерело: Facebook Дениса Монастирського

За його словами, Патрульна поліція суворо каратиме водіїв та власників комерційних транспортних засобів, які їздять на "лисій гумі" або використовують для економії грошей колеса, які мають недопустимі недоліки. Також покарання чекають на тих, хто вдається до перевищення швидкісного режиму та правил маневрування. 

Як пише Depo.ua, про це Монастирський заявив у відеозверненні.

"Цього місяця, за моєю ініціативою, у Верховну Раду України буде внесено  законопроєкти,  спрямовані на підвищення безпеки дорожнього руху", – сказав він. 

Очільник правоохоронного відомства висловив співчуття родинам загиблих у автотрощі поблизу Чернігова.

Зазначимо, що ДТП поблизу села Киселівка Чернігівського району сталося 7 грудня близько 8 ранку. Зіткнулися рейсовий автобус та вантажівка. Аварія була настільки масштабною, що загинули одразу дев'ятеро пасажирів автобуса та його водій. Дещо пізніше стало відомо про ще трьох жертв. Нині у лікарні перебувають шестеро пасажирів автобуса, який потрапив у ДТП на Чернігівщині. Діставали поранених та загиблих десятеро рятувальників ДСНС.

Нагадаємо, що раніше прокурор озвучив попередню версію трагедії – погодні умови. Однак Монастирський заявив, що причиною стало порушення ПДР з боку водія, який виїхав на зустрічну смугу руху.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme