В Україні створюють полігон для випробувань озброєння та військової техніки (ФОТО)

В Україні створюють випробувальний полігон для озброєння та військової техніки Сухопутних військ Збройних сил України
 

Журналіст відділу новин
В Україні створюють полігон для випробув…
Фото: ДНДІ ВС ОВТ

Робоча група за участі представників Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки, Воєнно-наукового управління Генерального штабу ЗСУ, представників оборонно-промислового комплексу України, відпрацювала план заходів по створенню полігону для проведення випробувань озброєння та військової техніки (ОВТ) Сухопутних військ ЗСУ.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням прес-центр Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації ОВТ.

Зазначається, що ці заходи відбуваються на виконання доручення головнокомандувача ЗСУ щодо заходів з розвитку системи випробування ОВТ СВ ЗСУ ДНДІ ВС ОВТ.

З метою визначання локації для створення полігону, учасниками групи було здійснено рекогностування військових містечок Чернігівського гарнізону та полігону смт. Гончарівське, а також заслухано доповіді фахівців інституту з визначених завдань.

За результатами роботи, було підготовлено доповідь головнокомандувачу Збройних сил України.

Як відомо, Державний науково-дослідний інститут випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки (ДНДІ ВС ОВТ) визначено спеціалізованою випробувальною організацією для забезпечення виконання завдань наукової та науково-технічної діяльності та супроводження й проведення випробувань і робіт з оцінки відповідності озброєння та військової техніки ЗСУ та інших військових формувань країни.

Нагадаємо, 8 липня на Херсонщині розпочав повноцінне функціонування найбільший державний випробувальний полігон Збройних сил України "Ягорлик".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme