В Україні випробовують нові препарати від AstraZeneca, Pfizer та Janssen

В Україні почали випробовувати нові пігулки виробництва AstraZeneca, Pfizer та Janssen

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
В Україні випробовують нові препарати ві…
Фото: Рixabay

Представники фармацевтичних компаній одноголосно заявляють про те, що ці препарати – не від коронавірусу. 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України, передає Depo.ua

Зокрема, у нашій країні вже тривають випробування препарату "Ніпокалімаб" компанії Janssen Pharmaceutica. Ліки призначені для дорослих пацієнтів, хворих на червоний вовчок. 

Проходить випробування й препарат "Рофекоксиб" компанії Tremeau Pharmaceuticals. Ним лікуватимуть гемофілічну артропатію (захворювання, яке спричиняє крововилив у суглоби, – ред.).

Також наразі випробовують "Циклосилікат цирконію натрію" компанії AstraZeneca. Він призначений для хворих на прогресуючу хронічну ниркову недостатність, у яких медики діагностували також гіперкаліємією (перенасиченість організму сполуками калію, – ред.). 

Також випробовуються такі препарати:

  • "Бермекімаб" компанії Janssen - для лікування дорослих пацієнтів з атопічним дерматитом середнього або важкого ступеня;

  • "Тілдракізумаб" компанії Sun Pharma Global FZE - для пацієнтів, які отримували лікування інгібіторами ФНП із активним псоріатичним артритом;

  • "Ланіфібранор" компанії Inventiva S.A. - для пацієнтів з нециротичним неалкогольним стеатогепатитом та фіброзом печінки стадії;

  • AVP-786 компанії Avanir Pharmaceuticals для лікування негативних симптомів шизофренії;

  • Плацебо до "Бермекімаб" компанії Pfizer Healthcare India Private Limited разом з Janssen Pharmaceutica NV, Fisher Clinical Services, Catalent Pharma Solutions - для лікування дорослих пацієнтів з атопічним дерматитом середнього або важкого ступеня.

Нагадаємо, на початку листопада в Україні почали випробування таблеток від коронавірусу Pfizer і Merck. Таблетки від коронавірусу Pfizer і Merck тестуватимуть на базі студентської лікарні в Харкові.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme