UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Україні за добу – знову понад 2 тис. нових COVID-хворих: У яких регіонах найбільше

Минулої доби, 27 серпня, в Україні підтвердили 2 082 нових випадків коронавірусу

Журналіст стрічки новин
В Україні за добу – знову понад 2 тис. н…
Фото: Depo.ua

Одужало вчора 1025 осіб, тоді як помели 54 людини. Дещо поменшало кількість госпіталізованих за добу: якщо 26 липня до лікарні з підтвердженим діагнозом чи підозрою на коронавірус потрапили 838 українців, то 27 липня – 708 осіб.

Усього провели 53 486 тестувань на COVID-19, пише Depo.ua з посиланням на прес-службу МОЗ.

Найбільша кількість підтверджених випадків 27 липня була зареєстрована у м. Київ (266), Львівській (189), Харківській (187), Донецькій (157) та Донецькій (157) областях. 

З початку пандемії в Україні захворіло понад 2,2 мільйона осіб, одужало – 2,2 мільйона громадян, а померло – 53 тисячі людей.

Раніше повідомлялося, що в Україні нині шість регіонів демонструють високі показники госпіталізацій хворих на коронавірус – це Донецька, Запорізька, Сумська, Тернопільська, Чернівецька та Чернігівська. Водночас 27 серпня Україна повернулася в лідери за добовою смертністю від коронавірусу в Європі. Також наша держава посідає 52 позицію серед інших держав за кількістю нових випадків COVID-19 за добу, а серед країн Європи – 15.

Нагадаємо, дещо раніше головний санітарний лікар України Ігор Кузін розповів, скільки триватиме пандемія коронавірусу в Україні. Він повідомив також, що необхідність носити маски в громадському транспорті, державних установах та при поході в магазини для українців може залишитися назавжди.

Читайте також: Україна на карантині до 1 жовтня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme