В Україні жодна область не потрапляє до "червоної" або "помаранчевої" зони, – Ляшко

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко повідомив, що в Україні жодна область не відповідає показникам "червоної" або "помаранчевої" зони

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
В Україні жодна область не потрапляє до…
Фото: ЕРА

Таку заяву він зробив попри те, що нещодавно декілька регіонів могли потрапити під обмеження "помаранчевої" зони адаптивного карантину.

Станом на сьогодні, 30 вересня, жодна область не відповідає необхідним показникам, інформує Depo.ua.

За словами Ляшка, зараз рано говорити про наближення України до "червоної" зони.

"Сьогодні вранці жодна з областей не відповідає ані "помаранчевому", ані "червоному" рівню. Хоча ще кілька днів тому у нас було сім-вісім областей, які були в "помаранчевому" рівні. Говорити про те, що ми наближаємося до "червоного" рівня в будь-якому регіоні – зарано", – зазначив він.

Зауважимо, дещо раніше стало відомо, що Голова комітету Верховної Ради з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування, народний депутат фракції "Слуга народу" Михайло Радуцький вважає, що уникнути введення обмежень в країні за параметрами "червоної" або "помаранчевої" зони не вдасться.

Нагадаємо, також повідомлялося, що у найближчі тижні чотири регіони можуть перейти у "червону" зону карантину. Водночас науковці вирахували, коли закінчиться нинішня хвиля коронавірусу в Україні.

Читайте також: Україна на карантині до 31 грудня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme