В Укргазбанку запустили послугу для моментального переказу коштів українцям за кордон

Швидкі транскордонні грошові перекази доступні у мобільному додатку "ЕКО-банк Онлайн"

Журналіст відділу новин
В Укргазбанку запустили послугу для моме…
Укргазбанк

Завдяки послузі швидких переказів родичі чи знайомі клієнтів Укргазбанку, що перебувають за кордоном, зможуть отримати гроші за лічені хвилини і у валюті країни перебування, - повідомляє Depo з посиланням на інформацію "Укргазбанку".

Як відзначають у банку, клієнти банку можуть переказувати кошти своїм близьким у різні країни світу, виявляючи підтримку та турботу про рідних, які тимчасово перебувають за кордоном через війну.

Перекази можна здійснювати як з гривневих, так і валютних карток на картки зарубіжних банків. Аби здійснити переказ достатньо ввести в мобільному додатку "ЕКО-банк Онлайн" номер картки зарубіжного банку, а також ім’я та прізвище отримувача англійською мовою.

В Укргазбанку відзначають, що послуга доступна цілодобово, а кошти перераховуються на картку отримувача за лічені хвилини з автоматичною конвертацією у валюту країни отримувача. Отримати такі перекази можуть лише резиденти України.

Комісія за кожний переказ складає 99 грн незалежно від суми платежу, під час однієї транзакції можна перерахувати не більше 29 999 грн. Загалом же впродовж місяця клієнти банку можуть переказати друзям та родичам за кордоном до 200 тисяч грн: до 100 тис. грн з гривневих рахунків та до 100 тис. грн в еквіваленті з валютних.

У банку нагадують, що стати клієнтом Укргазбанку можна онлайн – завдяки додатку "ЕКО-банк Онлайн" та шерингу цифрових документів у застосунку "Дія". Клієнти миттєво отримують віртуальну картку ProЗапас. Випуск та обслуговування картки безкоштовні. Картка випускається одразу у трьох валютах (гривня, долари США, євро), нею можна користуватись без жодних комісій та обмежень щодо сум поповнення. Окрім того, можна отримувати додатковий дохід у розмірі 9% на залишок коштів у гривні, а також здійснювати грошові перекази з картки на картку, зокрема й транскордонні.

Як відкрити віртуальну картку ProЗапас дивіться за посиланням.

Завантажити мобільний додаток "ЕКО-банк Онлайн" можна тут.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme