"Вакцинація – це свобода!": У МОЗ запустили ролик, що закликає українців зробити COVID-щеплення (ВІДЕО)

У межах інформаційної кампанії про необхідність COVID-вакцинації за ініціативи Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерства охорони здоров'я та агенцієї Postmen у співпраці з UNICEF Ukraine за підтримки World Bank Ukraine було створено спеціальний відеоролик

Журналіст відділу новин
"Вакцинація – це свобода!": У МОЗ запуст…
Фото: Скріншот

Він закликає українців зробити щеплення від коронавірусу й нагадує, що пандемія COVID-19 змінила наше життя.

Про це повідомляє Depo.ua.

"Та ми не втрачаємо надію повернутися до подорожей без обмежень, вільних походів у театри, на стадіони, обіймів з рідними та друзями без застережень. Завдяки вакцинам у нас є спосіб покласти край пандемії та відновити своє звичне життя. Жодна людина не повинна померти від хвороби, якій можна запобігти", – наголошується у підписі до відео.

Уточнюється, що свобода та життя – вибір кожного з нас.

У відео глядачеві наочно показали порожній громадський транспорт, ТРЦ, стадіони, які після вакцинації громадян "запускаються в роботу" й наповнюються людьми.

Оприлюднили ролик на YouTube-каналі Центру громадського здоров'я МОЗ України, а також у низці офіційних Telegram-каналів.

Нагадаємо, раніше міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко повідомив, що українці можуть розраховувати на отримання бустерної дози вакцини від коронавірусу COVID-19 вже на початку 2022 року. Водночас, за словами Ляшка, все залежить від рівня COVID-вакцинації громадян першими двома дозами.

Читайте також: Україна на карантині до 31 грудня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme