Вбили на очах всього села: Стали відомі подробиці про закатовану талібами в Афгані жінку

У провінції Тахар на північному сході Афганістану таліби-ісламісти вбили жінку на очах у всього села за порушення норм шаріату

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Вбили на очах всього села: Стали відомі…
Фото: Рixabay

Афганку розстріляли ще у вівторок, 17 серпня Але ЗМІ про вбивство стало відомо лише сьогодні.

Про інцидент повідомляє Depo.ua із посиланням на американський канал Foxnews

Очевидці кажуть, що жінка за звичаєм вийшла з дому без паранджі та бурки – традиційного одягу жінок в шаріаті. Озброєні таліби без попередження почали по ній стріляти.

Від отриманих травм афганка померла. В інтернеті навіть з'явилося фото із тілом загиблої. Видно, що навколо вбитої сидять родичі та сусіди. Жінка зодягнена у довгу чорну сукню з білим візерунком на ній.Біля неї лежить посудина для води. Очевидно, жінку намагалися хоч якось повернути до життя.

Існує також інша версія загибелі жінки. Дехто із місцевих каже, що жінка могла намагатися потрапити в аеропорт, щоб емігрувати із захопленого талібами Афганістану.

Натомість бойовики-ісламісти вже виставили по всій країні контрольно-пропускні пункти. На них стоїть охорона зі зброєю. Таліби б'ють усіх охочих дістатися аеропорту та вилетіти з Афганістану. 

Вбита талібами жінка

Фото: Foxnews

Нагадаємо, днями таліби вбили мешканку села на півночі країни. Жінка, на ім'я Найя мешкала з трьома юними синами й 25-річною донькою Маніжею. Вона завинила тим, що відмовилася нагодувати бойовиків. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme