Вчені розповіли, скільки житимуть люди у 2100 році

Науковці з Вашингтонського університету в США за допомогою дослідження з'ясували, скільки ймовірно житимуть люди у 2100 році

Журналіст стрічки новин
Вчені розповіли, скільки житимуть люди у…
Фото: Рixabay

Результати підрахунків опубліковані в журналі Demographic Research, пише Depo.ua.

Вчені вважають, що тривалість життя через 79 років становитиме близько 120 років. Вони отримали такі результати за допомогою демографічних прогнозів, статистики щодо виживаності літніх людей, а також останніх відомостей з міжнародної бази даних по довголіттю людей.

Науковці переконані, що існує більш ніж 99% ймовірність того, що вже в цьому столітті люди будуть доживати до 126-130 років. Також вони вважають, що відзначити свій 126-й день народження зможуть 89% людей, а 128-й – 44%. Дожити до 130-річного ювілею зможуть 13% жителів Землі.

Нагадаємо, нещодавно українцям запропонували дізнатися, коли вони помруть. У Міністерстві охорони здоров'я розробили калькулятор, який дозволяє підрахувати тривалість свого життя. Система аналізує низку факторів, наприклад, звички, харчову поведінку, хронічні захворювання, фізичну активність тощо, та оцінює, як вони впливають на довголіття. Він показує те, наскільки позитивні зміни збільшують тривалість життя. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme