"Велике будівництво" Зеленського кардинально змінило одну з гірших доріг Львівщини

В результаті капітального ремонту, проведеного у Львівській області в рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" на 8-кілометровій ділянці дороги Т-14-25 Миколаїв - Городок - Жовква - Кам'янка-Бузька - Бібрка, колишній напрямок, поцяткований вибоїнами, перетворився на ідеальну дорогу з якісним дорожнім покриттям

Журналіст відділу новин
"Велике будівництво" Зеленського кардина…

Зміни, що відбулися, Укравтодор проілюстрував у Facebook фотографіями дороги до і після її відновлення.

В ході дорожньо-ремонтних робіт на відрізку Городок - Повітно було розширено проїзну частину, зрізано старий шар асфальтобетонного покриття, укріплено основу щебенево-піщаною сумішшю з цементом і покладено два шари асфальтобетону.

Крім цього, уздовж дороги було облаштовано узбіччя і зупинки громадського транспорту, а в межах населених пунктів влаштовані зливова каналізація, тротуари та освітлення.

Додатково перед Городком підрядник встановив сучасний засіб заспокоєння руху.

Дорога оснащена новими дорожніми знаками і бар'єрним огородженням, на ній також нанесено дорожню розмітку.

Окремо в ході ремонту ділянки був також перебудований мостовий перехід через річку Стара в селі Повітно.

Відновлена ділянка є складовою частиною проєкту "Велике транзитне кільце навколо Львова", що входить до програми "Велике будівництво". Велике транзитне кільце, оминаючи об'їзну дорогу Львова, вже сьогодні дозволяє транзитному транспорту проїхати відремонтованим маршрутом від міжнародної траси М-06 Київ - Чоп до М-11 Львів - Шегині та М-10 Львів - Краковець.

Наразі відновлювальні роботи на дорозі Т-14-25 тривають на одній з найгірших ділянок між Жовквою та Кам'янка-Бузькою. Загальна протяжність усіх відновлюваних ділянок дороги Т-14-25 в 2021 році становить 72 км.

Нагадаємо, головною метою всієї програми "Велике будівництво" Володимир Зеленський раніше назвав забезпечення комфортного і швидкого сполучення між усіма населеними пунктами України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme