"Велике будівництво" Зеленського модернізувало лікарні у Вінниці

Реконструйований Подільський регіональний центр онкології у Вінниці та добудований головний корпус Вінницької міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги оглянув під час робочої поїздки на Вінниччину заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенка. Обидва проєкти увійшли до програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво"

Журналіст відділу новин
"Велике будівництво" Зеленського модерні…

Про це повідомляє Офіс президента.

 

Подільський регіональний центр онкології був оновлений до 30-ї річниці Незалежності. У центрі добудовано два поверхи терапевтичного корпусу, що дозволило надавати хворим хіміотерапевтичне лікування в амбулаторних умовах і збільшити кількість місць у відділенні хіміотерапії з 60 до 100. Загалом Подільський регіональний центр онкології розрахований на 360 ліжок. У хіміотерапевтичному корпусі встановлено новий ліфт, також закуплено сучасне обладнання та проведено благоустрій прилеглої території.

 

Новий корпус лікарні швидкої допомоги площею майже 3,5 тис. кв. м спроектований за допомогою італійських фахівців. У ньому розмістяться приймально-діагностичне відділення, протишокова палата, відділення інтенсивної терапії та чотири операційні блоки. Новий корпус планують ввести в експлуатацію до кінця листопада.

 

У межах програми президента Зеленського "Велике будівництво" лікарня отримала рентген-апарат, обладнання для УЗД та комп'ютерної томографії. Підготовлено приміщення для ангіографа й МРТ.

 

 

"Будівництво корпусу було розпочато чотири роки тому. Це дуже довго. Ми в межах "Великого будівництва" по країні звикли будувати за один рік. Якщо у вас є інші важливі об’єкти, на які не вистачає коштів, то держава допоможе з фінансуванням для прискорення, щоб вінничани стільки не чекали", — зазначив Кирило Тимошенко на адресу місцевої влади.

 

Спілкуючись з представниками ЗМІ, Кирило Тимошенко також пообіцяв прискорити реалізацію проєкту кардіоцентру у Вінниці, де виникли проблеми з підрядниками та неодноразово переносилися терміни здачі.

 

"На наступний тиждень ми запланували зустріч в Офісі президента з очільником області й з мером міста. Будемо спілкуватися й намагатися зрозуміти, що нам треба зробити, щоб Вінниця нарешті отримала кардіоцентр", — сказав Кирило Тимошенко.

 

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський раніше повідомив про плани за програмою "Велике будівництво" у 2021 році оновити та побудувати сотні об'єктів соціальної інфраструктури по всій України, у тому числі лікарень та приймальних відділень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme