Венедіктова прокоментувала скандальну бійку за участі нардепа Дмитрука

Генпрокурор Ірина Венедіктова прокоментувала скандал з нардепом Артемом Дмитруком, який влаштував бійку на засіданні земельної комісії Одеської міськради

Журналіст стрічки новин

Генпрокурор обурилась, що відео бійки з Дмитруком більше схоже на уривок з фільму про гангстерів, ніж на справжні перемовити парламентарія з представниками місцевої громади.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на її сторінку у Facebook.

"Якщо ви подивитесь цей відеоролик, може скластися враження, що це уривок із якогось фільму про гангстерів, а актор відривається від погоні після пограбування банку. Однак ні – це реальна сцена проведення перемовин українського парламентаря із представниками громади м. Одеси. Відомості невідкладно внесені до ЄРДР і ми обов’язково розберемося: хто, коли і за яких обставин все це вчинив", – наголосила Венедіктова.

Вона закликала посадовців поводитись адекватно, оскільки за Україною зараз слідкує весь світ.

"По-людськи хочу звернутися до чиновників та депутатів, які представляють українські органи влади – за нами зараз дуже уважно спостерігають зі всіх куточків планети, ми на сторінках всіх передових видань, поведінка будь-якого представника української влади вивчається під мікроскопом і не може виглядати неадекватно! Майте совість", – резюмувала генпрокурор.

Нагадаємо, дещо раніше повідомлялося, що черговий скандал з бійкою стався в Одеській міській раді – "Муніципали" заявили, що не признають "Дію" і журналістські посвідчення, нардеп Дмитрук влаштував бійку і бігав по столах.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme