Ви хотіли, щоб я був спікером політсили: Разумков і Гетманцев посварилися в ефірі

Між колишнім спікером Верховної Ради Дмитром Разумковим і депутатом від фракції "Слуга народу" Данилом Гетманцевим сталася словесна перепалка в студії програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV

Журналіст відділу новин
Ви хотіли, щоб я був спікером політсили:…

Політики обговорювали відставку Разумкова з посади спікера парламенту, після чого Гетманцев звинуватив Разумкова у тому, що він вирішив займатися власною політичною діяльністю.

"Люди розходяться, сім’ї розпадаються, і мені здається, що гідно було б дійсно займатися реформами, продовжувати ті реформи, які ви з вами провели, а не ходити по ефірах, жалітися та вдавати з себе жертву. Це неправильно, але це ваша справа", - сказав Гетманцев.

Дмитро Разумкова відповів, що він виконав свою обіцянку про те, що не буде займатися політичною діяльністю, поки є членом команди. Після цього Гетманцев натякнув на те, що Разумков став "спікером опозиції", яка бореться з цінностями "Слуги народу".

"Я був спікером парламенту, а ви хотіли, щоб я був спікером політсили, з якої я прийшов", – з криком відповів Разумков.

Відставку Разумкова з посади спікера Верховної Ради ініціювала "Слуга народу". Пізніше президент України Володимир Зеленський пояснив, що Разумков перестав бути членом команди і будує власну політичну кар’єру.

7 жовтня депутати підтримали відставку Разумкова. За проголосували 284 народні депутати, на місце Разумкова призначили віце-спікера Руслана Стефанчука.

Повну трансляцію "Свободи слова" можна переглянути на сторінці програми у Facebook чи YouTube.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme