Відома телеведуча звинуватила очільника МКІП у расизмі під час кастингу на каналі, який той очолював

Телеведуча каналу "Прямий" Кароліна Ашіон розповіла, як кілька років тому нинішній міністр культури Олександр Ткаченко, який тоді був генеральним продюсером "1+1", образив її через колір шкіри

 

Журналіст стрічки новин

Про це вона написала у своєму Facebook, повідомляє Depo.ua.

За її словами, під час джазового фестивалю у Львові вона зіткнулася з Ткаченком і згадала про цю історію, яка сталася шість років тому.

"Перед тим, як з'явитися в ефірі каналу "Прямий", я працювала на 2+2. Одного разу, дізнавшись про кастинг ведучих для ранкового шоу, я запитала у тоді ще генпродюсера "1+1 медіа" Олександра Ткаченка: Чи не міг би я взяти в ньому участь. Відповідь була карколомною: "Ви в дзеркало себе бачили? Аудиторія нашого каналу не те, щоб ... Я не готовий ризикувати рейтингами..." Далі – шок, море сліз і звільнення. Чи бачила я себе в дзеркало? Так бачила. Начебто нормальна. Та, певно, кольором шкіри для 1+1 не вийшла", – розповіла ведуча.

Вона також нагадала цю історію Ткаченку і почула від міністра у відповідь: "Так, а може мені ще вибачення у Вас попросити?".

"Чи можна було тоді знайти інші слова для більш делікатного відмови? Впевнена, так. Будь-який розсудливий чоловік знайшов би що сказати. Можна було тепер просто вибачитися по-людськи? Звісно. А так це не просто хамство. Це расизм, хлопці. Вже в цьому розуміюся", – зазначила ведуча.

"І ще: уявіть таку ж ситуацію, як була зі мною, де-небудь на Заході, в Штатах, наприклад. Що було б з продюсером?", – додала вона.

Нагадаємо, 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme