Відомий лікар Комаровський розповів, як Зеленський йому двічі пропонував стати нардепом і міністром

Відомий лікар і телеведучий Євген Комаровський двічі відмовив президенту Володимиру Зеленському у пропозиції стати очільником Міністерства охорони здоров'я, а також народним депутатом від "Слуги народу"

Журналіст відділу новин
Відомий лікар Комаровський розповів, як…
Фото: Instagram Євгена Комаровського

Комаровський зазначив, що політика – це не його. Однак він заявив, що завжди готовий дати дружню пораду Зеленському.

"Мої відносини з Володимиром Олександровичем абсолютно дружні... Коли Володимир Олександрович збирався в президенти, ми з ним зустрілися в Харкові. Я сказав, що завжди готовий підказати. Бути тим, хто радить, я однозначно можу... Володимир Олександрович мені дзвонив, кликав у команду, кликав у міністри. Я відмовив йому", – розповів Комаровський в ефірі телеканалу "Україна 24", пише Depo.ua.

Він додав, що сказав Зеленському, що організація охорони здоров'я – це не його, але він "завжди може бути поруч як людина, яка завжди може сказати, що стоїть за цією темою в медицині – медична наука, користь для людей чи бізнес".

Нагадаємо, що 18 травня Верховна Рада звільнила з посади міністра охорони здоров'я Максима Степанова 292 голосами "за". Сам екс-міністр повідомив, нібито в його відставці винен прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Вже через два дні Рада затвердила Віктора Ляшка на посаді міністра охорони здоров'я. Тоді він пообіцяв впродовж перших 100 днів на посаді зробити 10 млн щеплень від коронавірусу.

 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme