Відомий телеведучий розкритикував гірськолижний курорт

Телеведучий Майкл Щур (Роман Вінтонів) розповів про відпочинок на гірськолижному курорті Славське

Журналіст відділу новин
Відомий телеведучий розкритикував гірськ…
Фото: Facebook Щура

За словами Щура, сервіс у Славському не витримує ніякої критики, тож телеведучий порадив не їздити у Славське кататися на лижах.

Проблеми у ведучого почалися іще з пошуку нормального туалету, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку Майкла Щура.

Із основних проблем на схилах Славського відомий медівник відзначив, зокрема, дуже маленькі парковки, які більше схожі на розширені узбіччя.

Також Щур розповів про проблеми із пошуком відповідного взуття для дитини та відсутність на підйомнику "Тростян" підйомників із подвійними кріслами, через що, не ризикуючи відправити дитину саму на підйомник, телеведучому із сім'єю довелося відмовитися від катання на "Тростяні".

На схилі "Погар", зазначив Майкл Щур, "щоб туди дійти, вам доведеться рухатись слизькими вулицями з болотом, водою, шматками криги". Тому туди сім'я телеведучого навіть не піднімалася.

Щодо фінансової складової курорту, то ведучий розкритикував цінову політику на підйомнику "Захар Беркут", де ціни схожі на буковельські, а сервіс серйозно відстає. "Все іржаве і старе. Пластик потрісканий", – так виглядає підйомник "Захар Беркут".

Майкл Щур також розкритикував черги до підйомника: "Дуже багато людей. Простояв хвилин 20 в черзі. Черга не зрушила з місця. Того дня я там більше не піднявся жодного разу". Разом з тим частина людей, помітив телеведучий, піднімалася на схил снігоходами, які своїми траками псують сніг на трасах.

"Я хочу, щоб в Славську нічого не мінялось. Щоб одного сніжного сезону закінчились туристи, які там ще не були, і в Славське нарешті ніхто не приїхав. І тоді вони один одному скажуть - слухай, а може туризм то не наше?", – так відгукнувся від власників цього гірськолижного курорту телеведучий Майкл Щур.

Щур розкритикував гірськолижний курорт "Славське"

Телеведучий розкритикував гірськолижний курорт

Щур порадив не їздити кататися на лижах у "Славське"

Нагадаємо, що на початку січня "Укрзалізниця" запустила з Києва до Славського нові поїзди на зимовий час.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme