Вигідні інвестиції у нерухомість столиці: хто і що будуватиме на вул. Відпочинку 25 у м. Київ

Будівельна галузь виправдала очікування експертів. В осінній сезон ринок увійшов стрімкими темпами ділової активності. За підсумками останніх 6 місяців обсяги житлового будівництва збільшилися на 16,4 % - до 16,2 млрд грн

Журналіст відділу новин

Зростання інвестиційного попиту обумовлено нестачею дохідних інструментів інвестування та інфляційними процесами. Вкладання коштів у нове житло на стадії початку будівництва традиційно залишається гарантованою прибутковою справою.

Особливо чутливо інвестиційний бум спостерігається на житловому ринку Києва. На сьогодні доля інвестиційних угод в структурі попиту коливається у межах 40% проти 27%-30% аналогічного періоду минулого року. За цикл будівництва (1,5-2 роки) якісного та ліквідного ЖК сегменту "комфорт" інвестори сміливо розраховують на 25%-30% прибутку. Важлива умова – правильність обрання об’єкту інвестування.

На ринку традиційно існують об’єктивні фактори оцінки ліквідності інвестицій у нерухомість. Розглянемо їх на прикладі житлового комплексу, у Святошинському районі м. Києва, який планує зводити ТОВ "Вуд Гейтс":

Компанія-забудовник та її досвід

ТОВ "Вуд Гейтс" є дочірньою структурою будівельної компанії NOVOS DEVELOPMENT GROUP, яка здійснює активну діяльність на будівельному ринку України з 2014 року. Станом на 2021 рік будується один клубний ЖК і 2 житлових комплекси бізнес-класу у місті Полтава. Компанія не має заморожених проєктів та юридичних проблем із землею.

Розташування

Житловий комплекс будуватиметься в екологічно чистому районі Києва, раціонально віддалене від шуму великого міста та зручно наближене до основних транспортних артерій. ЖК поєднує комфорт заміського життя зі швидкою логістикою у будь-яку точку столиці.

Інфраструктура

ЖК гармонійно вписується у розвинену побутову, медичну та освітню інфраструктуру Святошинського району. Проєкт ЖК передбачає просторий підземний паркінг, сучасні під'їзні шляхи, дитячий майданчик.

Транспортна розв’язка

Розвинена дорожньо-транспортна інфраструктура дозволяє дістатися центральних районів столиці всього за 15 хвилин. У пішій доступності розміщені дві станції метрополітену "Святошин" та "Житомирська", а також важлива транспортна артерія Проспект Перемоги.     

Документи

ТОВ "Вуд Гейтс" має повний пакет дозвільної документації.

Планування квартир

Компанія планує будувати сучасні світлі квартири з великими вікнами, планування яких враховуватиме усі потреби майбутніх мешканців. Варіанти: компактні планування для студентів та молодих фахівців; збалансовані планування для молодих сімей із дітьми; просторі планування для великих родин. Провідні енергозберігаючі технології та архітектурні рішення створюють комфортний простір для життя за оптимальних інвестицій.        

Тож, для тих, хто шукає нові можливості для інвестування у нерухомість, точно варто слідкувати за діяльністю ТОВ "Вуд Гейтс", адже житловий комплекс від цієї компанії може стати дуже цікавим з точки зору інвестицій у нерухомість.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme