Вихідні на Донбасі: Бойовики двічі порушили режим "тиші" біля Попасної та Катеринівки

Станом на 17:00 21 листопада російсько-окупаційні війська два рази порушували режим припинення вогню

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Вихідні на Донбасі: Бойовики двічі поруш…
Фото: Прес-центр ООС

Зокрема, бойовики використовували зброю, заборонену Мінськими домовленостями.

Втрат серед українських військовослужбовців немає, повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу штабу Операції Об'єднаних сил.

"Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи. Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що окупанти вели вогонь в напрямку Попасної з використанням мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів. При цьому, в бік Катеринівки на Луганщині бойовики стріляли з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, а також зі стрілецької зброї.

"Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає. Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли", – додали у прес-службі.

Вихідні на Донбасі: Бойовики двічі порушили режим "тиші" біля Попасної та Катеринівки

Нагадаємо, 19 листопада бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів загинув український військовий.

Читайте також: Перемоги тижня в ООС: Затримані командири "Л-ДНР" і збитий російський безпілотник

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme