Виконавця ролі Біга з серіалу "Секс у великому місті" звинуватили в подвійному зґвалтуванні

У США актора Кріса Нота, відомого за роллю містера Біга у серіалі "Секс у великому місті", дві жінки звинуватили у зґвалтуванні

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Виконавця ролі Біга з серіалу "Секс у ве…
Скріншот

За словами однієї з потерпілих, зґвалтування сталося у 2015 році, коли актор "Сексу у великому місті" запросив її до себе додому після вечері.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на The Hollywood Reporter.

Зазначається, що інша жінка наголосила, що актор зґвалтував її у 2004 році, у його квартирі у Західному Голлівуді. Вона додала, що тоді не заявила про злочин до поліції, оскільки боялася втратити роботу. У виданні додали, що сам актор ці звинувачення відкидає. 

"Звинувачення проти мене від людей, яких я зустрів роки, навіть десятиліття тому категорично хибні… Зустрічі були за взаємною згодою. Важко не ставити питання про час появи цих історій. Я не знаю точно, чому вони спливають зараз, проте я точно впевнений – я не ґвалтував цих жінок", – підкреслив Нокс.

Зауважимо, дещо раніше стало відомо, що велика прем'єра довгоочікуваного продовження серіалу "Секс і місто" відбудеться 9 грудня. У цей день на екрані з'явиться одразу два епізоди.

Нагадаємо, раніше Кевін Спейсі вперше після звинувачень у сексуальних домаганнях отримав роль. Режисером нового фільму буде італійський актор та продюсер Франко Неро.

Що відомо про звинувачення у сексуальних домаганнях проти Кевіна Спейсі

У жовтні 2017 року Кевіна Спейсі звинуватили у сексуальних домаганнях. Тоді актор Ентоні Репп заявив, що Спейсі домагався його у 1986 році, коли йому було 14 років. Після цього понад 30 чоловіків звинуватили Спейсі у домаганнях і насильстві.

Через це в актора розпочалися проблеми із кар'єрою. Зокрема, листопаді 2018 року Netflix почав показ останнього, шостого сезону серіалу "Картковий будиночок" без головного героя Френка Андервуда, якого грав Спейсі. Після звинувачень актора відсторонили від зйомок у серіалі.

У прокуратурі штату Массачусетс 24 грудня 2018 року повідомили про початок судового процесу проти Спейсі за звинуваченням у домаганнях і нападі. Через місяць актору пред'явили офіційні кримінальні звинувачення. Він не визнав себе винним.

Зрештою у липні 2019 року зі Спейсі зняли обвинувачення у єдиній справі щодо сексуальних домагань, яка на той момент була у суді.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme