Віце-прем'єр Уруський написав заяву про відставку, його замінить Рябікін

Віце-прем'єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський написав заяву про відставку
 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин

Він подав заяву про звільнення за власним бажанням. Відповідний документ вже зареєстрований в Апараті ВРУ.

Як пише Depo.ua, про це у Telegram написав представник уряду у парламенті, народний депутат від "Слуги народу" Тарас Мельничук.

"Віце-прем’єр-міністр України – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Уруський Олег Семенович подав заяву до Апарату Верховної Ради про звільнення за власним бажанням." – повідомив Мельничук.

16 липня 2021 року Верховна Рада підтримала призначення Олега Уруського на посаду віце-прем'єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості. До цього такої посади в уряді не було.

Призначити Уруського Зеленському нібито запропонував Володимир Горбулін – колишній секретар РНБО. У деяких експертів виникли питання до процедури вибору кандидатури Уруського. Зокрема через те, що це відбулося поза конкурсом та без обговорення.

У середині жовтня в кулуарах ВРУ заговорили про відставку Уруського. На цій посаді його має замінити голова Державної митної служби України Павло Рябікін.

Допис про звільнення Уруського

Нагадаємо, що кількома годинами раніше віце-прем'єр Резніков написав заяву про відставку. ЗМІ також опублікували заяву про звільнення Резнікова.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme