Війна на Донбасі: Окупанти 9 разів за добу зривати "тишу"

Протягом минулої доби, 29 липня, в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ

Редактор стрічки новин
Війна на Донбасі: Окупанти 9 разів за до…
Фото: Штаб ООС

Про це йдеться у ранковому зведенні прес-центру штабу ООС, передає Depo.ua.

Біля населеного пункту Широкине противник двічі вів вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру, неподалік Водяного, що на Приазов’ї, - з мінометів 120-го калібру, поблизу селища Шуми – з мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї, а у районі населеного пункту Південне – з мінометів 82-го калібру.

Також у напрямку Авдіївки збройні формування Росії вели вогонь з підствольних гранатометів і стрілецької зброї, Неподалік Золотого-4 ворог відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів. Біля Новотошківського противник застосовував великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

"У районі населеного пункту Зайцевого російські окупанти здійснювали дистанційне мінування території мінами ПОМ-2", - йдеться у повідомленні.

Бойових втрат серед військових Об’єднаних сил немає.

"На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь", - додали у штабі ООС.

Станом на 7 годину ранку, 30 липня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, протягом дня 29 липня у районі проведення операції Об’єднаних сил фіксували 4 порушення режиму припинення вогню

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme