Війна в Украіні: У військові частини Нацгвардії продовжують приїжджати резервісти

В Україні до військових частин Національної гвардії продовжують прибувати резервісти, готові захищати свою країну від російських окупантів

Війна в Украіні: У військові частини Нац…
Фото: Ukrainian Military Pages

Раніше президент України Володимир Зеленський підписав указ, який передбачає загальну мобілізацію населення у зв'язку з нападом Росії на нашу державу.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу НГУ у Facebook.

"По прибуттю на місце виклику, резервісти, після оформлення відповідної документації, отримують все необхідне для несення служби: екіпіровку, спорядження, зброю тощо. Для належного виконання завдань, покладених на новостворені підрозділи, військовослужбовці проходять низку інструктажів, повторних занять, які, врешті, завершуються злагодженням", – йдеться у повідомленні.

Водночас командування підрозділів НГУ відзначає високу вмотивованість мобілізованих резервістів і готовність до виконання найскладніших завдань.

Так, у кожного підрозділу, сформованого з військовослужбовців резерву, є чітко визначене призначення та завдання, усе необхідне для їхнього успішного виконання у них також є.

нацгвардія

Нагадаємо, раніше стало відомо, що хмельницькі нацгвардійці цілодобово чекають резервістів, а військові частини приймають резервістів та мобілізованих цілодобово.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme