У параді до Дня Незалежності візьмуть участь військові з Молдови

Молдова відправить своїх військовослужбовців у Київ на парад до Дня Незалежності України

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У параді до Дня Незалежності візьмуть уч…
Фото: Pixabay

Таку заяву зробив сьогодні, 12 серпня, міністр оборони Молдови Анатолій Носатий під час зустрічі з українським послом Марком Шевченком.

Втім, у зв'язку з тривожною епідеміологічною ситуацією армія Молдови направить обмежену кількість солдатів, повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу Міноборони Молдови.

Також в ході зустрічі сторони обговорили двостороннє співробітництво у військовому сегменті та перспективи зміцнення партнерських відносин між арміями двох країн.

"Офіційні особи також розповіли про важливість присутності молдавських та українських військових у багатонаціональних миротворчих навчаннях, які мають на меті підвищити сумісність та обмін досвідом між контингентами двох армій", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 10 серпня стало відомо, що на парад до Дня Незалежності виведуть техніку не з армійських частин, а зі спеціально замовлених дрібних партій.

Дещо раніше у Мінфіні підрахували, що на святкування 30-ї річниці незалежності України Кабінет міністрів планує витратити 5 423,2 мільйона гривень.

Повідомлялося також, що на гігантські прапори з нагоди 30-річчя Незалежності хочуть витратити понад 170 млн грн.

Читайте також: "Квартал" з парадом: Як Зеленський на День незалежності спробує сподобатися всім

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme