Власника мережі “БРСМ-нафта” Андрія Бібу додали на "Миротворець" через спонсорування "партії Шарія"

Власник мережі заправок "БРСМ-нафта" Андрій Біба потрапив до бази даних сайту "Миротворець". Його звинувачують у фінансуванні "партії Шарія" та діяльності Московського патріархату в Україні

Журналіст відділу новин

"Фінансування антиукраїнських політичних сил, а також пропагандистських заходів, спрямованих на дестабілізацію суспільно-політичного життя, противник незалежності українського православ'я від підконтрольної росії (країна-агресор) РПЦ", - йдеться в описі профілю Андрія Біби на сайті.

У джерелах, на які посилається анкета, йдеться про спонсорування власником заправок "БРСМ-нафта" "партії Шарія". Раніше така інформація з'явилася у розслідуванні журналістів bihus.info – як доказ, у сюжеті було оприлюднено листування членів партії та топ-менеджменту мережі заправок, а також інші докази фінансування "партії Шарія" мережею "БРСМ-нафта". Цю інформацію "БРСМ-нафта" намагалася оскаржити у суді, проте програла.

Також джерела "Миротворця" звинувачують Андрія Біба у фінансуванні масової споруди церков Московського патріархату, що неодноразово підтверджував і сам Андрій Біба, а також спонсоруванні акцій протесту проти приїзду Вселенського патріарха Варфоломія.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme