Всі вакциновані українські пенсіонери отримають безкоштовний смартфон, – Зеленський

Президент Володимир Зеленський заявив, що всі вакциновані від коронавірусу українці віком від 60 років отримають від держави безкоштовний смартфон

Журналіст стрічки новин
Всі вакциновані українські пенсіонери от…
Фото: Рixabay

Поки невідомо, моделі яких смартфонів роздадуть вакцинованим українцям. За словами Зеленського, це буде нова державна програма, яка стартує у квітні 2022 року. 

Про це він заявив на "Дія.Саміті", передає Depo.ua

"Переваги цифрової держави мають бути доступні усім, незалежно від віку. Тож незабаром усі громадяни України старші 60 років отримають від держави безкоштовний і водночас якісний, сучасний, швидкий смартфон... Це – наша мрія, і це вже реальність. Це шлях до головної нашої мети – доступ до інтернету для всіх громадян України", – наголосив український лідер.

Водночас голова Мінцифри Михайло Федоров додав, що окрім смартфону літні вакциновані українці отримають і пільговий тариф.

Нагадаємо, з понеділка, 7 лютого, в Україні почалася виплата тисячі гривень для громадян від 14 років, які отримали дві дози вакцини від коронавірусу. Для цього підлітки повинні мати "зелений" COVID-сертифікат у додатку "Дія".

Читайте також: Перелік бізнесів "єПідтримки" розширили: Де і кому тепер можна витратити "тисячу Зеленського".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme