Вслід за "скіфським золотом" українські дипломати погрожують повернути в Україну "Няшу" Поклонську

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив про плани екстрадиції до України екс-прокурорки тимчасово окупованого Криму Наталії Поклонської

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Вслід за "скіфським золотом" українські…
Фото: Instagram Наталії Поклонської

За його словами, українська сторона не дасть спокою Поклонській, призначеній послом Росії в африканській країні Кабо-Верде.

Про це Кулеба написав у своєму Twitter, інформує Depo.ua.

"Про Поклонську ми ніколи не забудемо і не залишимо її в спокої. Як і інших зрадників. Безпосередньо питаннями екстрадиції займаються Генпрокуратура, Мін'юст, МВС", – наголосив глава МЗС.

Вслід за "Скіфським золотом" українські дипломати погрожують повернути в Україну "Няшу" Поклонську

Зауважимо, Поклонська стала відомою у 2014 році під час окупації Криму Росією, коли обійняла посаду "прокурора" Криму, на якій перебувала два роки, після чого обралася до Держдуми від провладної партії "Єдина Росія". Напередодні цьогорічних виборів до Держдуми Поклонська заявила, що не братиме у них участі та займеться іншою діяльністю.

Нагадаємо, що раніше Міністерство закордонних справ України звернулося до влади Кабо-Верде щодо призначення Наталії Поклонської послом Росії. У МЗС нагадали, що вона перебуває під санкціями України, ЄС, США, Канади та Японії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme