Втратила свідомість на сцені під час вистави: Руслана Писанка розповіла про самопочуття та наслідки (ФОТО, ВІДЕО)

Відома українська телеведуча та актриса Руслана Писанка втратила свідомість прямо на сцені – під час вистави у столиці

Ірина Костенко
Шеф-редактор стрічки новин
Втратила свідомість на сцені під час вис…
Фото: Facebook Руслани Писанки

Інцидент з Русланою Писанкою стався 4 лютого в Будинку офіцерів Збройних сил України в Києві. 

Про це повідомляє Depo.ua.

Відомо, що Писанка грала у виставі "Поїзд "Одеса-мама", коли раптово впала просто на сцені під час виконання танцю.

Глядачі сильно злякались, коли побачили падіння актриси, проте актори, які були разом с Писанкою на сцені, відреагували миттєво.

Спершу вони почали питати, чи є серед глядачів у залі лікар, а потім викликали швидку допомогу.

Момент інциденту потрапив на відео, яке почали поширювати у ЗМІ та соціальних мережах. На ньому видно, як Писанка усміхається та пританцьовує, а потім раптово падає. 

Дещо згодом артистка сама прокоментувала те, що сталося, у своєму Facebook.

"Друзі, колеги, глядачі, команда "Твій день", дякую за ваші хвилювання і гарячу підтримку! Щоб заспокоїти всіх – пишу вам, як себе почуваю після втрати свідомості… Що ж трапилося? На поклоні на нашій виставі "Поїзд "Одеса-мама" ми з акторами танцюємо коротенький танець. Я це роблю на підборах і, мабуть, на цей раз вчасно не зманеврувала. Зробила необережний рух і впала", – розповіла Писанка.

Вона зізналась, що спершу здалося, ніби вона підвернула ногу.

"Можливо, через те, що у залі театру було холодно, і м‘язи виявилися нерозігріті. А можливо, – просто невдало оступилася. І впала долу. Мені миттєво викликали швидку. Лікарі приїхали досить швидко. Дякую! Я не рухаючись, очікувала допомогу, лежачи на сцені. Аби не пошкодити ногу", – пригадала Писанка й подякувала всім, хто її підтримував і допомагав.

Після падіння лікарі констатували невтішний діагноз – перелам ноги зі зміщенням.

"На жаль, без операції не минеться. Ситуація сталася напередодні у п‘ятницю ввечері, – тож всі спеціалісти для цієї відповідальної справи будуть лише у понеділок, тобто завтра. І завтра здам необхідні для цього аналізи", – розповіла Писанка.

Вона зазначила, що в лікарні її підтримує чоловік Ігор.

"Тоді ж (у понеділок, 7 лютого, – ред.) очікуємо разом з чоловіком – він поруч зі мною – на консиліум та остаточне рішення щодо операції. Тож зараз перебуваю в одній із київських державних лікарень – лежу на витяжці. До ноги прикріплена спеціальна гиря, яка витягає ногу. Хто стикався, – знає що це за стан", – зазначила акторка.

Вона визнала, що рухатися майже не може – тільки лежати на спині.

"Мені дають знеболювальне. І ось багато сплю, висипаюся, бо відчуваю слабкість. Напевно, через увесь цей стрес, мій організм дав відповідь – вчора піднімалася висока температура та підскочив тиск. І я тому не виходила на зв’язок до вас. На зараз, все це, на щастя, минулось. Відчуття ніби уві сні. Не зі мною. Але все обов’язково буде добре! Ми віримо!Треба просто почекати і набратися терпіння", – підсумувала Писанка.

Руслана Писанка зламала ногу – втратила свідомість й впала прямо на сцені під час вистави в Києві

Руслана Писанка зламала ногу й розповіла подробиці

Нагадаємо, раніше Руслана Писанка розкрила секрет, як їй вдалося схуднути на 42 кг. Зірка вирішила поділитися секретами й тонкощами свого вражаючого схуднення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme