Вже сьогодні - "Хто хоче стати мільйонером?" на ICTV

Вже сьогодні вийде перший ефір масштабного повернення цього року – "Хто хоче стати мільйонером?" на ICTV. Захопливі ігри перших учасників розпочнуться о 20:20

Журналіст відділу новин
Вже сьогодні - "Хто хоче стати мільйонер…

Відбір учасників мав лише одне обмеження – вік від 18 років. Тож автори шоу дали можливість проявити себе людям з різних сфер, а їхні вподобання приємно здивували самих телевізійників. 

"Особливу увагу команда приділила запитанням. Ми сконцентрувалися на тому, щоб це були не енциклопедичні знання, а з розряду неочікуваних фактів, які цікаво буде потім розповісти своїм друзям, родичам. Також хотіли зробити нашу програму сімейною, щоб могли дивитися від малого до великого, в результаті перевіривши, хто в родині найрозумніший. Потім можна буде відправляти його заповнювати нашу анкету на участь вже на наступні сезони", — говорить генеральна креативна продюсерка програмного напрямку ICTV Тетяна Гребенік.

У цьому сезоні "Хто хоче стати мільйонером?" не буде зіркових учасників, адже автори програми хочуть показати, що буквально будь-який українець може поборотися за мільйон.

"Учасники, звісно, хвилювалися перед грою. Тому ми спочатку їх знайомили зі студією, командою. А також ми маємо Стаса Боклана в ролі ведучого, який своєю відкритістю зумів налаштувати на спокійний лад гравців, щоб під час ефіру вже бути з ними на одній хвилі", - додає Тетяна Гребенік.   

Дивіть "Хто хоче стати мільйонером?" на ICTV о 20:20 щопонеділка та щосереди!

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme