Взяв ніж для забою тварин: На Росії бойфренд 14-річної дівчинки жорстоко вбив її батьків та сестру

На Росії сталось страшне потрійне вбивство. У будинку знайшли тіла 38-річного чоловіка, його 35-річної дружини та 10-річної доньки з інвалідністю

Журналіст стрічки новин
Взяв ніж для забою тварин: На Росії бойф…
Фото: Рixabay

Виявилося, що 14-річна дівчинка "нацькувала" свого бойфренда на вітчима, матір і сестру. Разом вони продумали як здійснити це жорстоке вбивство. Трагедія сталась в Омській області.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на росЗМІ.

Зазначимо, що 22 січня стало відомо, що в одному з сіл Омської області підліток привела до сусідів 6-річного брата і заявила про напад якогось чоловіка на її сім'ю. 

Спочатку поліція склала фоторобот і шукала придуманого чоловіка. Однак згодом 6-річний хлопчик, на очах якого вбили його батьків і сестру, розповів всю правду.

За його словами, мати й вітчим були проти стосунків дівчини з юнаком, а сестра, яка мала проблеми зі здоров'ям, її дратувала, оскільки за нею потрібно було доглядати. 

Щоб "полегшити життя" коханої, хлопець взяв штиковий ніж для забою тварин. Сама дівчина відкрила йому двері. У живих після страшної різанини залишився тільки брат росіянки, якого вона вирішила не вбивати.

Дівчину та її хлопця затримали, у скоєному вони зізналися. Відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, минулого року повідомлялося, що на Росії жінка зарізала двох дітей та чоловіка. Після вбивства вона склала тіла дітей в сумку, а труп чоловіка загорнула в целофан. Замітаючи докази, жінка відмила підлоги у квартирі від крові, а потім пішла у кіно.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme