"Я – повнолітня людина": "Слуга" Клочко відхрестився від нерухомості матері

Народний депутат від "Слуги народу" Андрій Клочко заявив, що не має до нерухомості своєї матері, про яку раніше повідомляли журналісти, "жодного відношення"

Журналіст відділу новин
"Я – повнолітня людина": "Слуга" Клочко…
Фото: Facebook Андрія Клочка

За його словами, це стосується лише його мами та сестри.

Про це Клочко написав у своєму Facebook, передає Depo.ua.

"Я – повнолітня людина, з батьками не мешкаю вже 14 років, маю свою сім'ю. До придбання нерухомості, про яку повідомили журналісти, не маю жодного відношення. Це стосується лише моєї мами і моєї сестри. Щось коментувати за них вважаю некоректним", – наголосив нардеп.

Він запевнив, що не спілкується з батьками і сестрою щодо будь-яких фінансових питань.

"Вони, так само, як і я, повнолітні й дієздатні люди, щоб самостійно вирішувати питання щодо купівлі-продажу нерухомості", – зазначив Клочко.

"Слуга народу" визнав, що його сестра допомагає мамі.

"Вона є забезпеченою людиною і має медичний бізнес, її чоловік очолює місцеву філію міжнародної компанії. Вони здатні забезпечити себе і здійснювати операції з нерухомістю без моєї допомоги і тим більше – згоди. Єдине, що я знаю – і мама, і сестра продали помешкання, що знаходилися в їхній власності, і купили інші – додавши власні накопичення та мій подарунок, який я зробив ще 2018 року, продавши двокімнатну квартиру у Броварах", – розповів Клочко.

Насамкінець нардеп зауважив, що йому дуже шкода, що через його політичну діяльність, статус народного депутата і голови комітету Верховної Ради "батьки отримали хвилю негативу і безпідставних звинувачень на свою адресу".

 "Слуга" Клочко відхрестився від нерухомості матері

Нагадаємо, раніше стало відомо, що 70-річна матір народного депутата від "Слуги народу" Андрія Клочка – Наталія Клочко – за останні два роки придбала одразу дві квартири в Києві, будинок, земельні ділянки та автівку. 

Вартість цього майна нині становить близько 14,5 млн грн, а старт вартісних покупок збігається з потраплянням Клочка до Верховної Ради.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme