Як бачить перемогу у війні з Росією українська молодь: результати опитування "ДС"

Дві третини молодих українців вважають перемогою у війні з РФ повернення до кордонів 1991 року

Як бачить перемогу у війні з Росією укра…
Фото з відкритих джерел

"ДС" разом з "Нью Імідж Маркетинг Груп" провели опитування, результати якого буде оприлюднено на сайті впродовж 11-15 грудня. Під час підготовки використані дані попередніх опитувань, проведених "Нью Імідж Маркетинг Груп" спільно з Українським інститутом майбутнього.

Як свідчать результати опитування "Стиль життя та соціально-політичні настрої молоді України", основні ознаки перемоги України для молодих українців — такі:

  • повернення кордонів 1991 року — 67%;
  • виплата Росією репарацій — 50%;
  • розвал Росії — 46%.
"Стиль життя та соціально-політичні настрої молоді України"

 

Кияни частіше за інших обирали повернення кордонів 1991 року та виплату репарацій. Респонденти із Заходу — розвал РФ та повне закриття кордонів з нею. З Півдня — повернення кордонів 2014 року та смерть президента РФ Володимира Путіна.

Опитані зі Сходу та Півдня також частіше за інших не могли визначитися з відповіддю.

Дослідження проводилось 21-28 листопада методом онлайн-опитування за інтерактивною структурованою анкетою. У ньому взяли участь 1200 респондентів з усіх регіонів України (крім тимчасово непідконтрольних територій частини Донецької, Запорізької, Луганської та Херсонської областей, а також Криму). Вибірка репрезентує доросле населення України — інтернет-користувачів віком 18-39 років. Статистична похибка з ймовірністю 0,95 не перевищує 2,89%. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme