Як після "Великого будівництва" виглядає 50-метровий басейн у Маріуполі (ФОТО)

У Маріуполі завершилась реконструкція басейну "Нептун" за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво"

Журналіст відділу новин
Як після "Великого будівництва" виглядає…

Як повідомляє у Facebook голова Донецької ОДА, керівник обласної військово-цивільної адміністрацію Павло Кириленко, поки що це єдиний критий 50-метровий басейн на неокупованій території Донеччини.

 

Єдиний критий 50-метровий басейн на неокупованій території Донеччини

Після реконструкції басейн повністю відповідає стандартам міжнародної федерації плавання (FINA) і готовий приймати всеукраїнські та міжнародні змагання з п’яти видів спорту: плавання, синхронного плавання, водного поло, стрибків у воду та стрибків на батуті. Павло Кириленко висловив надію, що оновлений басейн підготує не одне покоління чемпіонів.

 

Як після "Великого будівництва" виглядає 50-метровий басейн у Маріуполі

На ремонт було витрачено майже 120 млн гривень. За ці кошти в басейні змінили розміри чаші басейну та снарядів для стрибків у воду, встановили найсучаснішу систему фільтрації води, замінили всі внутрішні комунікації, відремонтували внутрішні приміщення та упорядкували прилеглу територію", — написав Кириленко.

 

Для людей з інвалідністю у басейні встановлено ліфти та підйомники для спуску до води.

 

Для людей з інвалідністю у басейні встановлено ліфти та підйомники для спуску до води.

Раніше президент Володимир Зеленський анонсував плани оновити та побудувати цьогоріч за ініційованою ним програмою "Велике будівництво" сотні об'єктів соціальної інфраструктури по всій країні, у тому числі спортивних.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme