Як ПУМБ наближає перемогу фінансовою допомогою українським захисникам та продажем військових облігацій

Банк ПУМБ фінансово забезпечує закупівлі для українських військових. На сьогодні це допомога за понад 60 заявками від частин та спецпідрозділів ЗСУ, ТрО, ДСНС, Нацполіції та СБУ

Журналіст відділу новин
Як ПУМБ наближає перемогу фінансовою доп…
Перший Український Міжнародний банк

Про це йдеться у повідомленні пресслужби банку, передає Depo.ua.

"Хоча для банку першочергове завдання – забезпечення безперервності бізнесу та стабільності фінансової системи України, збереження команди та підтримка клієнтів, ми також фінансово допомагаємо українським воїнам. Тільки в незалежній та мирній країні можливий розвиток бізнесу. На сьогодні ПУМБ вже забезпечив частини та спецпідрозділи ЗСУ, Сил тероборони, ДСНС, Нацполіції та СБУ на понад 68 мільйонів гривень.

Перераховані кошти пішли на закупівлю бронежилетів, шоломів, протигазів, тепловізорів, тактичних рюкзаків та рукавичок, коптерів, машин та пального, ліків та харчування. 40% броньованих машин банк передав спецпідрозділам ЗСУ, Нацполіції та ТрО, які виконують задачі із захисту територій держави та надання гуманітарної допомоги. Ми й надалі підтримуватимемо боротьбу з російським агресором. Все буде Україна! Вільна та сильна!", — зазначив Сергій Черненко, голова правління ПУМБ:

У пресслужбі додали, що військові в своїх листах-подяках пишуть про підтримку українського бізнесу, яка дозволяє забезпечити безперебійну життєдіяльність підрозділів, їх готовність до відсічі, боєздатність для захисту повітряного простору, цивільного населення та інфраструктури. Бійці та волонтери вдячні, що банк не чекає на перемогу, а наближує.

Загалом з початку війни ПУМБ разом із іншими бізнесами SCM, Фондом Ріната Ахметова та футбольним клубом "Шахтар" передали на допомогу Україні та українцям понад 2,1 млрд грн. Зокрема в цю суму входить гуманітарна допомога цивільним, а також підтримання ЗСУ і ТрО в десятках міст.

Воїни банку

100 співробітників банку боронять незалежність України в лавах ЗСУ та ТрО. За ними збережені посади та зарплатні. В мирному житті – айтішники, фінансисти, аналітики, інженери, менеджери, маркетологи та юристи, сьогодні – піхотинці, артилеристи, прикордонники, штурмовики. Непохитно відстоюють рідну землю: Київ, Бахмут, Маріуполь, Харків, Запоріжжя, Дніпро, Чернігів і кордони. Мужньо захищають життя українців.

Швидкі перекази на ЗСУ

З початку війни ПУМБ організував можливість швидкого переказу будь-якої суми без комісії на підтримку українських воїнів через мобільний додаток "ПУМБ Online", платіжну платформу PayHub та каси працюючих відділень. Сьогодні ПУМБ – фінансовий партнер багатьох благодійних фондів, які забезпечують українських воїнів та волонтерів. Понад 250 мільйонів гривень через банк вже перерахували небайдужі українці.

Військові облігації

Як банк-первинний дилер ПУМБ запустив сервіс продажу військових ОВДП на підтримки бюджету України шляхом інвестування. Їх купівля для корпоративних клієнтів відбувається в Інтернет-банкінгу Digital Business ПУМБ. Фізичні особи можуть придбати ОВДП у найближчих відділеннях банку, а подальші покупки також робити дистанційно. Заявку на придбання вже оформили понад 480 клієнтів банку, загальна сума їх інвестицій в ОВДП склала понад 201 мільйон грн, 1,3 млн дол. США та 213 тис. євро.

"ПУМБ залишається системно важливим банком України та уповноваженим банком НБУ по забезпеченню готівкою всієї банківської системи України в найскрутніший для держави час. Вся команда боронить фінансову стабільність і незалежність, плідно працює на перемогу", — підсумували в компанії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme