Як влада долатиме нову хвилю коронавірусу: Шмигаль розкрив подробиці

Додаткові 90 тисяч ліжок та ліжко-місця в неінфекційних лікарнях – так Кабмін вже зараз готується долати новий спалах COVID-19, який експерти прогнозують українцям на осінь 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Як влада долатиме нову хвилю коронавірус…
Фото: Рixabay

Зараз в Україні вже є напрацьовані та ефективні протоколи лікування. Найближчим часом профільне міністерство очікує чергову поставку інноваційних ліків для хворих на коронавірус.

Про це з парламентської трибуни заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час "години запитань" до уряду 24 вересня, передає Depo.ua

"Ми активно готуємо лікарні та нашу медичну систему.  Маємо три хвилі медзакладів – близько 90 тисяч ліжкомісць для хворих на коронавірус", – сказав Шмигаль. 

Голова Кабміну підкреслив, що перша хвиля лікарень – це понад 35 тисяч ліжок, які практично на 100% забезпечені киснем.

Також Шмигаль особливу підкреслив той факт, що 98% госпіталізованих останнім часом із діагнозом "коронавірус" були не вакцинованими.

Нагадаємо, 24 вересня Денис Шмигаль заявив, що Україна продовжить у найближчі місяці отримувати нові партії вакцини від компанії Pfizer для забезпечення безперервного процесу щеплення. За його словами, наразі в Україні є 10 млн доз вакцини.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme