UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Дієтологи назвали продукти, через які нам важко схуднути

Американські дієтологи назвали найшкідливіші продукти для людей, які хочуть схуднути

Журналіст стрічки новин
Дієтологи назвали продукти, через які на…
Ілюстративне фото. Джерело: Рixabay

Так, за їхніми словами, бажаючим скинути зайву вагу потрібно відмовитися від білого хліба, смажених у фритюрі продуктів, замінників цукру та продуктів із малим вмістом клітковини.

Про це пише Depo.ua із посиланням на Eat This, Not That.

Як розповіла дієтологиня Джинань Банна, білий хліб — один із головних ворогів для тих, хто хоче схуднути. 

"Білий хліб не наситить вас надовго, бо в ньому немає клітковини. Швидше за все, ви почнете споживати більше калорій, ніж потрібно, якщо залишите його в раціоні. Щоб не набирати зайвої ваги, краще їсти цільнозерновий хліб", — сказала Банна.

Спеціаліст у сфері здорового харчування застерегла від вживання страв, що смажаться у великій кількості олії або у фритюрі: "Смажені продукти дуже калорійні, а ви гладшаєте, коли споживаєте більше калорій, ніж спалюєте".

Дієтологиня Джанет Коулман зазначає, що замінники цукру можуть стати на заваді до ідеальної фігури, хоча технічно не містять калорій: "Важливо розуміти, що навіть якщо в замінниках немає калорій, вони все одно підвищують рівень глюкози в крові, а це може заважати схудненню".

Водночас її колега, дієтологиня Кара Ландау, розповідає, що під час схуднення потрібно уникати продуктів з низьким вмістом клітковини. Зокрема, це білий хліб, рисові хлібці або, наприклад, картопляні чіпси. 

"Клітковина повільно проходить шлунково-кишковим трактом, і люди, які вживають її в достатній кількості, довше залишаються ситими і не схильні до переїдання", – зазначила Ландау.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про жінку, яка за рік схудла на 36 кг. Їй це вдалося зробити лише завдяки одній корисній звичці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme