UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Яким є рівень епіднебезпеки у регіонах: Коронавірусна статистика МОЗ

В Україні усі області й столиця залишаються на зеленому рівні епідемічної небезпеки

Журналіст стрічки новин
Яким є рівень епіднебезпеки у регіонах:…
Фото: ЕРА

Про це інформує Depo.ua, посилаючись на дані, оприлюднені на сайті МОЗ.

Нині в Україні рівень захворюваності становить 21 на 100 тисяч населення при визначеному показнику 75 на 100 тисяч населення. Водночас у столиці він становить 79 на 100 тисяч населення.

Рівень госпіталізацій в країні становить 7,5 на 100 тисяч населення за визначеного показника 60 на 100 тисяч населення. Усього завантажено ліжок в Україні 8%, тоді як граничний показник – 65%. Рівень завантаженості ліжок з киснем не перевищено у жодному регіоні.

У столиці показник госпіталізацій становить 7%, завантаженість ліжок із киснем – 5,7%.

Показник охоплення тестуванням на коронавірус у Київській області 1 липня становив 261, у Луганській області 1 і 2 липня – 280 і 292 відповідно, у Хмельницькій 1-3 липня – 267, 255 і 282 відповідно (за визначеного показника у 300 на 100 тисяч населення).

Нагадаємо, раніше у МОЗ спрогнозували найгірший сценарій чергової COVID-хвилі на осінь. Як повідомив головний державний санітарний лікар Ігор Кузін, осіння хвиля однозначно буде, але сподівається на "реалістичний або оптимістичний сценарій".

Також у МОЗ розповіли про сценарії реагування на різні COVID-штами. Відомо, що нині у світі стає домінуючим такий штам коронавірусу, як "Дельта" – його виявили уже в більш ніж 90 країнах світу. Також зафіксували цей штам і в Україні – у двох жінок, які нещодавно побували на Росії, де він зараз досягає піку захворюваності.

Читайте також: Україна на карантині до 31 серпня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme