Ясько вийшла з в'язниці від Саакашвілі й розповіла, чому заздрить грузинам  (ВІДЕО)

Народна депутатка від фракції "Слуга народу" та коханка президента Грузії 2003-2014 років Міхеіла Саакашвілі Єлизавета Ясько дала перший коментар журналістам після того, як побачилася з коханим у Руставській в'язниці 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Ясько вийшла з в'язниці від Саакашвілі й…
Фото: Скріншот

Ясько заявила, що Україна та всі українці ніби-то заздрять Грузії через те, що тут народився і почав свою політичну кар'єру Саакашвілі.

Відео з коментарем Єлизавети Ясько розмістив Telegram-канал "Sputnik Грузия", передає Depo.ua

"Ми заздримо, що у вас у Грузії був такий президент. Він також і український політик. Дуже хочеться, щоб ви тут його захищали", – сказала Ясько.

Питання журналістів про те, яким чином Саакашвілі вдалося перетнути державний кордон, "слуга народу" проігнорувала. 

Від подальших коментарів коханка Саакашвілі також відмовилася.

Нагадаємо, станом на зараз Саакашвілі перебуває у Руставській в'язниці, що за 25 кілометрів від столиці Грузії, міста Тбілісі. Йому надали окрему камеру. 

Довідка: 1 жовтня прем'єр-міністр Грузії Іраклі Гарібашвілі заявив про затримання Саакашвілі.

Він не говорив про будь-які подробиці затримання екс-президента країни. Лише наголосив, що грузинські правоохоронці провели операцію "на вищому рівні". 

При цьому, за його словами, силовики мали інформацію про маршрут пересування Саакашвілі в напрямку Грузії з України.

Пізніше у мережі з'явилося відео із затриманим Саакашвілі.

Крім того, у Грузії заявили, буцімто Саакашвілі готував державний переворот і політика затримали у межах заздалегідь спланованої секретної операції.

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі наголосила, що Саакашвілі прибув до Грузії виключно з метою внести дестабілізацію. Отже, вона не може помилувати екс-президента, оскільки хоче бути "чесною перед людьми, які постраждали від його режиму".

Водночас президент України Володимир Зеленський заявив, що використовує всі свої можливості задля повернення в країну затриманого у Грузії українця Саакашвілі.

Натомість прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі повідомив, що Саакашвілі зможе повернутися в Україну лише після відбуття всього тюремного терміну на батьківщині, де він був засуджений до шести років ув'язнення.

 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme