Ясько заявила, що Саакашвілі у в'язниці катували (ВІДЕО)

Українська нардепка Єлизавета Ясько в коментарі ЗМІ розповіла про катування її бойфренда, третього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі

Михайло Хомченко

Коментуючи стан Міхеіла Саакашвілі, Ясько заявила про "насильство, тортури та психологічний тиск, які були застосовані до нього у Глдані".

Через це здоров'я Саакашвілі остаточно підірване, передає Depo.ua із посиланням на ren.tv.

"Я не лікар, мені складно сказати, в якому він стані, але я бачу, що він послабшав, і що він страждає від різних симптомів. Я думаю, що на відновлення здоров'я піде багато часу", – зазначила Ясько.

Але нардепка разом з тим визнала, що військовий госпіталь у Горі, куди перевезли її коханого, є досить непоганим.

Нагадаємо, 8 листопада третього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі перевезли із в'язниці, де він перебував до суду, до тюремної лікарні у Глдані. 

Український омбудсмен Людмила Денісова заявила, що Саакашвілі побили під час госпіталізації до лікарні. Лікар Саакашвілі Ніколоз Кіпшидзе наголосив, що стан політика критичний і ситуація найближчим часом може погіршитися. 

16 листопада група лікарів від імені Народного захисника відвідала Саакашвілі у тюремній лікарні та обстежила його. У своєму висновку медики заявили, що стан Саакашвілі критичний і у разі його подальшого погіршення його стану у в'язничній лікарні не зможуть надати необхідну допомогу. А 18 листопада Саакашвілі перевели до реанімації. 

19 листопада Саакашвілі погодився на переведення у військовий госпіталь. Там він припинив голодування

Читайте також: Дилема Саакашвілі: Чи піде Зеленський на конфлікт з проросійським урядом Грузії

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua