Ющенко прокоментував ймовірне вторгнення Росії в Україну: "На нас ніхто не нападе" (ВІДЕО)

Третій президент України Віктор Ющенко прокоментував ймовірність вторгнення Росії на територію нашої країни найближчим часом

Максим Карпенко

За його словами, у найближчі два місяці та 20 років ніхто не нападе на Україну.

Про це Ющенко сказав у передачі "Світське життя", пише Depo.ua.

Водночас третій президент наголосив на необхідності укріплювати українську армію.

"Дуже важливо укріпити нашу армію. Але не менш важливо, можливо більш важливо, укріпити наш дух. І тоді нам ні Путін, ніхто не страшний", – зазначив він.

Ющенко також додав, що у наступі Росії на територію України зараз немає ніякої логіки.

"Я з першого дня кажу – немає логіки. Для того, щоб зараз розпочалася військова фаза по іншому кордону, ніж "ЛНР", "ДНР", лінії розмежування, немає логіки. (Президент Росії Володимир, – ред.) Путін і так стріляє по своїх ногах", – резюмував третій президент.

Зауважимо, проросійські бойовики на Донбасі 20 лютого від початку доби 53 рази порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів отримав осколкове поранення український військовий.

Близько 21 години цього ж дня російсько-окупаційні сили відкрили вогонь по Луганську з важкого озброєння з матою звинуватити у цьому Збройні сили України.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що зараз ситуація на Донбасі така напружена, що до повномасштабної війни з Росією можуть призвести один обстріл або артилерійський постріл. Зеленський наголосив, що у контексті кількості російських військ значну небезпеку становлять провокації.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua