UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

З Росії через репресивні закони йдуть Bloomberg News та CNN

Американські телеканали Bloomberg News та CNN призупиняють роботу своїх журналістів на Росії

Журналіст стрічки новин

Вони ухвалили таке рішення у зв'язку з підписанням президентом країни Володимиром Путіним закону, який криміналізує незалежні репортажі в країні.

Про рішення інформаційної агенції Bloomberg News заявив головний редактор Bloomberg Джон Міклтуейт, передає сайт агентства. Про те, що CNN припиняє мовлення в Росії, повідомив, зокрема, провідний репортер CNN Олівер Дарсі, пише Depo.ua.

"Речник CNN заявив, що мережа "припиняє мовлення в Росії, поки ми продовжуватимемо оцінювати ситуацію і наші наступні кроки", — написав журналіст.

Нагадаємо, ще 24 лютого на Росії ввели жорсткі обмеження для ЗМІ щодо новин про війну в Україні. Роскомнагляд зобов'язав російські медіа при підготовці матеріалів про вторгнення Росії в Україну використовувати лише ту інформацію, яка публікується в офіційних джерелах РФ.

4 березня Державна дума Росії ухвалила нові репресивні закони, які передбачають замовчування правди про війну в Україні та заборону протестів проти неї. Зокрема, тепер на Росії можна отримати до 15 років позбавлення волі за "фейки про російську армію".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme