Захопили парк розваг: З'явилося відео, як таліби у Кабулі катаються на каруселях та машинках

Бойовики радикального руху "Талібан" після захоплення афганської столиці Кабула розважаються у місцевих громадських закладах

Редактор стрічки новин
Захопили парк розваг: З'явилося відео, я…
Скріншот

У мережі поширюють відео, як бійці "Талібану" захопили парк розваг у Кабулі.

На відео видно, як чоловіки зі зброєю катаються на каруселях та розважаються на атракціоні автодром (бамперні машинки), передає Depo.ua.

Також є відео, як бойовики стрибають на батуті.

Нагадаємо, вчора, 16 серпня, в аеропорту Кабула, який наразі контролюють військовослужбовці США, запанував хаос. Тисячі афганців та іноземних громадян утворили тисняву, намагаючись втекти з країни після переходу влади до "Талібану". Люди буквально штурмували літаки, військовим доводиться відкривати попереджувальний вогонь. У мережі з'явилося багато відео, як люди прив'язують себе до літаків, щоб вилетіти з Кабула, і падають після зльоту. 

Довідка: 15 серпня бойовики радикального руху "Талібан" заявили, що взяли під контроль всі території Афганістану. Президент Афганістану Ашраф Гані подав у відставку після того, як бойовики взяли президентський палац в облогу, а згодом покинув країну. 

Жителі столиці Афганістану Кабула масово залишають захоплене "Талібаном" місто. Евакуюють із нього й іноземців та дипломатів різних країн.

За даними телеканалу Al Arabiya, представники "Талібану" оголосили, що іноземні громадяни повинні виїхати з Кабула. Ті ж, хто вирішить залишитися в місті, зобов'язані будуть реєструватися у представників нових органів влади.

Управління Афганістаном було передано раді, до якої увійшли глава Вищої ради по національному примиренню Абдулла Абдулла та екс-президент Карзай.

Згодом ця Рада передасть владу представникам радикального руху "Талібан".

Читайте також: Хто такі таліби: Звідки взялися, що скоїли і як взяли Афганістан

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme