Заробітчани масово повертаються додому захищати Україну

У четвер, 3 лютого, через західний кордон до України повернулося понад 11 тисяч наших земляків, які їдуть боронити Батьківщину від російських загарбників

Журналіст стрічки новин
Заробітчани масово повертаються додому з…
Фото: Державна прикордонна служба

Наразі усі пропускні процедури максимально спрощені. Усі пункти пропуску на західному кордоні надалі працюють у цілодобовому режимі.

Про це пише Depo.ua із посиланням на повідомлення Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

"Минулої доби кордон на в’їзд до України перетнули майже 14 тисяч осіб, з яких понад 11 тисяч – українці. Пишаємося співвітчизниками, які у цей тривожний час їдуть боронити свою Батьківщину!" – йдеться в повідомлені.

Водночас на виїзд з України до ЄС та Молдови 3 березня прослідувало понад 71 тисяча осіб та майже 13,5 тисяч автівок. Кордон до Польщі перетнули майже 54 тисячі людей, решта вибули до Угорщини, Словаччини, Румунії та Молдови.

Наразі одним з основних завдань для прикордонників та митників є оформлення гуманітарної допомоги для українського населення та нашої армії. Наразі усі пропускні процедури максимально спрощені.

Нагадаємо, днями також повідомлялося, що українці, які працювали у Данії, повертаються додому, аби відбиватися від росіян.

Наші військові за дев'ять днів війни Путіна в Україні вбили вже понад дев'ять тисяч його маріонеток.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme