Заступник Монастирського влаштував розбірки на блокпості на Донеччині, тепер його відсторонять

Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі влаштував скандал на одному з блокпостів у Донецькій області

Журналіст стрічки новин
Заступник Монастирського влаштував розбі…
На фото міністр внутрішніх справ Денис Монастирський. Джерело: МВС

Гогілашвілі накинувся з обвинуваченнями на правоохоронців, які зупинили автівку посадовця, щоб перевірити документи. 

Відповідне відео оприлюднили на YouTube-каналі "Остання крапля", передає Depo.ua.

У ролику можна побачили, як правоохоронці намагаються пояснити, чому зупинили автомобіль, але Гогілашвілі обурюється, що вони не знають, хто він такий.

"Я вважаю неправильним те, що ти не знаєш заступника міністра внутрішніх справ в обличчя! Повне невиконання субординації! Я не повинен тут, б*я витрачати час та пояснювати тобі, що я заступник міністра" — обурювався Гогілашвілі.

На скандал вже відреагував сам міністр внутрішніх справ Денис Монастирський. Очільник МЗС наголосив, що відсторонить свого заступника від посади та вже ініціював внутрішнє розслідування.

"Через події на блокпосту в Донецькій області за участю заступника міністра Олександра Гогілашвілі мною ініційовано перед прем’єр-міністром України та урядом питання про проведення дисциплінарного провадження в ході якого мають бути встановлені всі обставини та зроблені висновки", — заявив Монастирський.

Монастирський відсторонить Гогілашвілі

Нагадаємо, Гогілашвілі вперше потрапив у МЗС ще в вересні 2019 року — і відразу на посаду заступника міністра Арсена Авакова. У березні 2020 року його звільнили і одразу призначили назад.

У МВС Гогілашвілі відповідає за боротьбу з наркотиками та реабілітацію наркозалежних. Він багато років працював публічним спікером "Міжнародної антинаркотичної асоціації". Ця організація за гроші позбавляє від нарко- та алкозалежності, а також організовує курси реабілітації. Саме там Гогілашвілі познайомився з керівником "Кварталу" і президентом Володимиром Зеленським. Варто додати, що дружина високопосадовця Марія Левченко вже багато років працює особистим помічником очільника держави.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme