Затриманий з наркотиками миколаївський слідчий виявився сином судді Бобрової, відомої у справі МГЗ

Син миколаївської судді Бобрової, яка перебуває під слідством у справі МГЗ, затриманий за наркотики

Журналіст відділу новин

Вночі 7 грудня у Миколаєві було затримано 23-річного слідчого Корабельного відділу поліції.  Він разом зі своїм товаришем намагався втекти від правоохоронців, але був затриманий та доставлений до відділення поліції. Про це повідомляють "Новини N".

 

Один із чоловіків спробував викинути пакет з амфетаміном, але його вилучили поліцейські.  Під час затримання молодик поводився зухвало і ображав поліцейських, а його тест на алкоголь показав 1,9 проміле.

 

Затриманих доправили до Центрального райвідділу поліції.  Куди згодом прибула мати затриманого – суддя Заводського суду Миколаєва.

 

Як з'ясувалося, йдеться про сина судді Ірини Бобрової, Владислава Бобрового.  Інформацію підтвердило джерело у поліції.  Також Бобров зазначений у декларації судді.

 

Боброва відома своїм скандальним рішенням у справі про стягнення з МГЗ 9,2 млрд грн на користь громадської організації "Стоп шлам", яку вона винесла, спираючись на підроблену експертизу.

 

Наразі щодо Бобрової триває розслідування у НАБУ та ДБР за статтями зловживання владою, незаконне втручання в роботу автоматизованої системи документообігу суду та службове підроблення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme