Зеленський анонсував “Велике будівництво” на міжнародній трасі М-06 Київ – Чоп

У найближчі роки будуть відремонтовані найбільш критичні ділянки міжнародної траси М-06 Київ - Чоп. Відновлення стратегічного автошляху проведуть у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво"

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Зеленський анонсував “Велике будівництво…

Про це глава держави повідомив у Facebook після того, як особисто проїхав близько 700 км від Києва до Буковеля.

 

За словами Володимира Зеленського, розвиток інфраструктури - це один із проявів турботи й поваги держави до своїх громадян. Українці гідні їздити хорошими дорогами, не нервувати, а насолоджуватися красою рідної країни.  

 

"Незабаром українці зможуть легко й приємно дістатися власним автомобілем і до гірськолижних курортів Карпат, і до узбережжя Чорного чи Азовського моря. Більше мандрувати й досліджувати нашу чудову країну, адже Україна того варта", - зазначив президент.

 

Щодо траси М-06, то вже цього року на ній стартує реконструкція обходу Житомира.

 

"Щойно ми з’їжджаємо з дороги Київ – Чоп у напрямку Тернополя (біля м. Дубна), починаємо рухатися свіжовідремонтованими ділянками. З 329 км маршруту Дубно – Буковель нам залишилось оновити 20 км", - розповів Зеленський.

 

Паралельно цього року планують завершити під'їзд до Рогатина, який перебуває в жахливому стані.

 

"Подекуди трапляються ділянки, які наче відносять нас у минуле – минуле поганих доріг і роздратованих водіїв. За такі ділянки справді соромно. Але точно можу сказати, що ми не зупинимося, допоки не відремонтуємо всі дороги в Україні", - сказав Зеленський. 

 

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський повідомив, що за два останні роки в Україні оновили понад 14 тисяч км доріг.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme