"Зеленський не ховається у бункерах, а замість смолоскипів в Україні палають російські танки": Кулеба відповів на заяви Лаврова

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відповів на брехню лідера МЗС Росії Сергія Лаврова

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
"Зеленський не ховається у бункерах, а з…
Фото: МЗС

За його словами, Лавров дозволяє собі випади на адресу президента України Володимира Зеленського, буцімто влада надає державну охорону "смолоскипній ході нацистів".

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на коментар Кулеби для "Української правди".

"Пане Лавров, зрозумійте: зараз єдина ідеологія в Україні – це Народна війна проти російських загарбників. Ви кинули в м’ясорубку російських солдатів, яких вам, очевидно, геть не шкода. В Україні горять не факели, а російські танки", – наголосив він.

Окрім цього глава українського МЗС зазначив, що на відміну від очільника Росії Володимира Путіна, Зеленський перебуває зі своїм народом.

"Зеленський не ховається в бункерах та не тримається на відстані футбольного поля від своїх людей. Він залишається в серці України, місті Київ, захищає державу пліч-о-пліч з українськими воїнами та звичайними громадянами. Саме Росія, а не Україна, вдається до злочинних практик нацизму і буде нести за це відповідальність", – додав Кулеба.

Зауважимо, дипломати у Раді ООН влаштували бойкот Лаврову. Залу засідань під час виступу Лаврова залишили представники понад десяти країн світу. Таким чином вони висловили свою підтримку та солідарність Україні, яка відбиває атаки російського агресора.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Лаврова не пустять на важливу зустріч в ООН через санкції. Причина в тому, що від Сергія Лаврова у зв'язку з санкціями вимагають оформити додаткові документи, а російське МЗС відмовляється це робити.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme