Зеленський порівняв Україну та Росію з Авелем та Каїном

Президент України Володимир Зеленський, коментуючи статтю російського колеги Володимира Путіна стосовно єдності двох народів, наголосив, що відносини між їхніми країнами більше схожі на історію біблійних персонажів Каїна і Авеля

Журналіст стрічки новин
Зеленський порівняв Україну та Росію з А…
Фото: ОП

Про це 13 липня заявив президент Володимир Зеленський на Всеукраїнському форумі "Україна 30. Гуманітарна політика", пише Depo.ua.

"Нас забувають, коли ми говоримо про перемогу над фашизмом, Другу світову війну, скільки віддано було життів українців, і згадують нас в інших випадках, називаючи братнім народом. Мені здається, це не по-братськи, більше схоже на Каїна і Авеля ", – наголосив Зеленський.

Як відомо, згідно з старозавітним сюжетом четвертого розділу Книги Буття, Каїн убив свого молодшого брата Авеля через те, що дар, принесений Авелем, виявився бажаним Богу, на відміну від того, що приніс Каїн.

Нагадаємо, що днями на сайті Кремля опублікували українською та російською мовами статтю президента Росії Володимира Путіна про "історичну єдність росіян та українців". 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme