Зеленський припустив, що Україна втратить незалежність

Президент України Володимир Зеленський припустив, що у разі повномасштабної військової агресії Росії наша країна може втратити незалежність

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Зеленський припустив, що Україна втратит…
Фото: zelenskiy_official / Instagram

Крім цього, український президент упевнений, що у Володимира Путіна є великі шанси домовитися про мирне врегулювання військового конфлікту на сході України.  

Таку думку лідер України висловив в інтерв'ю The Washington Post, передає Depo.ua

"Якщо він (Путін, – ред.) відбере територію України, це буде тимчасова перемога одного народу над іншим", – сказав Зеленський. 

Також Зеленський порадив своєму російському колезі подумати про майбутнє й підкреслив той факт, що "Путін не молодий і повинен думати про те, що він залишить після себе".

"Думаю, Путін має великі шанси домовитися про мирне врегулювання, сісти за стіл і знайти компроміс", – сказав Зеленський

Крім цього, Зеленський вкотре підкреслив тезу про так звану дружбу України та Росії, яка нібито тривала до подій Революції Гідності у 2014 році.

"У мене багато російських друзів та знайомих, які жалкують про те, що сталося. Наші землі повернуться до нас", – заявив президент України.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив про те, що Росія буде готова віддати Донбас, якщо Україна забуде про Крим. Він наголосив, що Росія окупувала Крим та виховала сепаратистів на Донбасі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme