Зеленський прокоментував можливе розміщення ядерної зброї РФ у Білорусі

Президент України Володимир Зеленський прокоментував інформацію про ймовірне розміщення російської ядерної зброї на території Білорусі

Журналіст стрічки новин
Зеленський прокоментував можливе розміще…
Фото: ОП

Як відомо, лідер РФ Володимир Путін та де-факто президент Білорусі Олександр Лукашенко заявили, що планують розмістити ядерну зброю на білоруській території. Зеленський назвав це залякуванням "щодо подорожей та міграції російської ядерної зброї у різні куточки світу".

Про це він повідомив на спільній прес-конференції із президентом Литовської Республіки Гітанасом Наусєдою та президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою у рамках "Люблінського трикутника", передає Depo.ua.

"Ми багато разів чули й про розташування майбутнє ядерної зброї на території тимчасово окупованого Криму, а зараз ми чуємо й інформацію щодо Білорусі. Я вважаю, що такими речами не можна гратися", – наголосив президент.

За словами Зеленського, для України чергова інформаційна атака з боку Росії та деяких представників Білорусі є "достатньо звичною ситуацією".

"Принаймні, ми будемо точно знати, якщо так станеться, де саме розташована частина ядерної зброї РФ", – додав український лідер.

Нагадаємо, раніше де-факто президент Білорусі Олександр Лукашенко говорив, що його країна готова розмістити у себе російську ядерну зброю, якщо НАТО вирішить поставити аналогічне озброєння до Польщі.

Читайте також: "Братерство без меж": Чому Лукашенко визнав анексію Криму і хоче російських ракет

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme