Зеленський прокоментував відставку міністрів: "Мало бути гарною людиною"

Президент Володимир Зеленський під час виїзного засідання фракції "Слуга народу" прокоментував відставку міністрів

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Зеленський прокоментував відставку мініс…
Фото: Слуга народу

За його словами, питання про відставку пов'язане не з особистостями глав відомств, а з результатами їхньої роботи.

Президент зауважив, що мало бути гарною людиною, повідомляє Depo.ua із посиланням на коментар Зеленського для телеканалу "Дом".

"Щодо питання звільнення міністрів, то зараз це питання не стоїть. Є робота, робота фракції, робота Кабміну... Є незадоволення роботою... Питання щодо уряду – це питання не про особистості, це питання до результатів. У всіх є завдання зробити той чи інший результат, і тому питання до деяких міністрів може бути тільки одне - показуй, які завдання були і як вони виконані у ці терміни", – зазначив він.

Президент пояснив, що в Україні є багато мільйонів гарних людей, які надали міністрам можливість змінювати державу. Водночас, йому важко сказати, яке саме міністерство "не працює".

"У нас повинні запрацювати інституції. Той міністр чи міністерка, яка зможе свою інституцію вибудувати так, що після відходу цієї людини інституція буде працювати, то той міністр чи міністерка – молодці", – наголосив Зеленський.

Втім, за словами глави держави, міністри, які опікуються економікою, діджитал напрямком та медициною, "всі молодці".

Нагадаємо, дещо раніше Зеленський вперше прокоментував відставку спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова. За його словами, велика помилка Разумкова полягає у тому, що він виносить питання відставки у публічну площину.

Перед цим, заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчуке заявила, що уже найближчим часом Верховна Рада відправить у відставку трьох-чотирьох очільників міністерств.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme